» » Студдекан ЮФ склав присягу на горі Говерлі

Студдекан ЮФ склав присягу на горі Говерлі

Дата: 11-10-2021, 16:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 За славною традицією, яку започаткувала молодь юридичного факультету Західноукраїнського національного університету, новообраний студдекан  Ілля Онищук на горі Говерла склав присягу на вірність студентству.   Він зачитав обіцянку: «Я, Ілля Онищук, волею студентів обраний cтудентським деканом юридичного факультету Західноукраїнського національного університету, заступаючи на цей високий пост, урочисто присягаю на вірність студентству факультету. Зобов'язуюсь усіма своїми справами зміцнювати авторитет юридичного факультету класичного університету Тернополя, дбати та обстоювати права та свободи студентів, додержуватися цієї Конституції та законодавства України, виконувати свої обов'язки чесно та гідно з метою зміцнення статусу юридичного факультету в Україні та світі».

У Конституції юридичного факультету ЗУНУ зазначено,  що викладачі та студенти, спираючись на славні традиції факультету, розвиватимуть і зміцнюватимуть демократичну, соціальну, правову державу, укріплюватимуть студентоцентризм, усвідомлюючи свою роль перед попереднім, нинішнім і прийдешнім поколіннями.

  На найвищій вершині України молодь та професорсько-викладацький колектив підтримали Іллю та побажали йому успіхів у згуртуванні юнаків та дівчат до спільної та продуктивної роботи!