» » Зустріч студентів із журналісткою Тернопільської газети «Номер один»

Зустріч студентів із журналісткою Тернопільської газети «Номер один»

Дата: 18-10-2021, 16:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбулася зустріч  студентської редакційної колегії газети «Територія успіху» з журналісткою Тернопільської газети «Номер один»  Соломією Вершигорою.

Організатор заходу – кафедра фінансового контролю та аудиту ФФО.

      Переглянувши попередні випуски студентської газети, Соломія відзначила  творчу молодь  та запропонувала  свої  ідеї щодо наступних випусків  «Території  успіху». Журналістка розповіла про свою роботу  та поділилася досвідом у цій сфері, обговорила із юнаками та дівчатами  питання  щодо виходу газети,  новин нашого міста та подій у світі.

      Соломія Вершигора звернулася до студентів: «Західноукраїнський національний університет  завжди вирізнявся своєю неповторною атмосферою. Тут навчаються  наполегливі та водночас креативні студенти. Створення газети  -  це великий досвід, адже  ви можете проявити свої творчі здібності, відкрити  нові грані своїх можливостей. Журналістом бути нелегко, але дуже цікаво, а журналістом-фінансистом тим більше. Щиро радію, коли ініціативні, амбітні, молоді люди прагнуть до успіху. Із нетерпінням  чекаю оновленого випуску газети «Територія  успіху»».

  Викладач кафедри фінансового контролю та аудиту  Наталя Глух сказала, що студенти готові до плідної співпраці.

      На завершення Зоряна Литвин, доцент кафедри фінансового контролю та аудиту, зазначила,  що студенти не мають досвіду у журналістиці, але вони прагнуть, щоб їхні тексти були корисними для усіх читачів.