День відкритих дверей у ЗУНУ

Дата: 12-12-2021, 13:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

   Сьогодні у класичному університеті Тернополя відбувся День відкритих дверей. Професорсько-викладацькі колективи факультетів, інститутів, коледжів та студентська спільнота Західноукраїнського національного університету спілкувалися та розповідали абітурієнтам про особливості вступу до закладу вищої освіти, освітні програми, спеціальності, а також ділилися враженнями про студентське життя, цікаві заходи, перспективи успішної кар’єри.

Адміністрація привітала майбутніх студентів й зазначила, що навчатися у класичному університеті Тернополя – престижно, адже викладачі відповідально ставляться до організації процесу надання освітніх послуг, забезпечують належну матеріально-технічну базу, створюють комфортні умови навчання, закордонне стажування, підтримують і вболівають за своїх студентів.

Про деталі вступної кампанії 2022 року, необхідні сертифікати ЗНО говорив відповідальний секретар приймальної комісії Олександр Шашкевич. Під час Дня відкритих дверей молодим людям було запропоновано різноманітні активності, концертна програма за участю студентів, екскурсія закладом вищої освіти.

Приємно, що старшокласники цікавилися освітніми програмами, проживанням у гуртожитках та можливостями семестрового навчання закордоном.