» » Студенти ТНЕУ побували на концерті в філармонії

Студенти ТНЕУ побували на концерті в філармонії

Дата: 15-02-2013, 15:47 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Студенти ТНЕУ та працівники відділу гуманітарної освіти та виховання 13 лютого побували на концерті «Зимова мозаїка», який презентували з нагоди Дня всіх закоханих артисти Тернопільської обласної філармонії.

 

Своїми оригінальними танцювальними постановками, відшліфованою хореографічною майстерністю та різнобарв’ям костюмів глядачів дивував академічний ансамбль народного танцю «Надзбручанка». Чарівними голосами та їх гармонійним поєднанням заворожили аудиторію учасниці жіночого вокального тріо «Солов’ї Галичини». А чоловічий вокальний квартет «Акорд» дав змогу усім присутнім сповна насолодитися соковитістю багатоголосого співу. Живим звучанням народних інструментів та цікавою постановкою художніх номерів відзначився академічний ансамбль народної музики «Візерунок». У виконанні солісток цього колективу звучали пісні словенською, чеською, польською, німецькою, французькою та українською мовами.

 

-Загалом концерт мені дуже сподобався, - каже студентський декан факультету комп’ютерних інформаційних технологій Анастасія Брушніцька. – Вразила танці у виконанні «Надзбручанки», чіткість ліній, синхронність рухів тощо. Хороші враження залишились у мене від «Акорду» та «Солов’їв Галичини». А ще мені припала до душі перуанська мелодія та артистичність керівника «Візерунку» Мирослава Бабчука. Прикро, що на концерт прийшло не так багато студентів, як хотілося б.

 

Більшості студентів, які завітали у філармонію, концерт сподобався, адже вони  не лише підвищили свій загальний рівень культури, а й «відкрили» для себе щось нове – живе звучання голосів та інструментів, побачили якою має бути сценічна культура. 

 

Щиро дякуємо всім учасникам концерту, ведучому Андрію Оленину, головному режисеру Ганні Хомівні Ніколайчук та директору Тернопільської обласної філармонії народному артисту України Ярославу Петровичу Лемішці за багатожанрову програму та хороший настрій.