» » Зустріч студентів із амбасадором Фонду Родини Богдана Гаврилишина

Зустріч студентів із амбасадором Фонду Родини Богдана Гаврилишина

Дата: 14-12-2021, 12:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно студенти навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина спілкувалися із Володимиром Антківим – амбасадором Фонду Родини Богдана Гаврилишина.

Тема зустрічі: «Залишаюсь українцем: економічний та суспільний розвиток у баченні Богдана Гаврилишина». Юнаки та дівчата дізналися цікаві факти  із життя Богдана Гаврилишина та діяльність Фонду Родини Богдана Гаврилишина. Володимир Антків ознайомив молодь із програмами та проєктами, до яких вони можуть долучитися, а саме:

- Молодь змінить Україну – програма для молодих патріотів, активних у громадському житті країни, які готові бути рушійною силою ефективних змін в Україні з урахуванням європейського досвіду;

- Молодіжні делегати України до ООН – всеукраїнська програма, спрямована на активізацію участі молоді у міжнародній політиці та поширення принципів роботи ООН серед юнацтва;

- Проєкт #bh15 – популяризація Декларації відповідальності людини, створеної Богданом Гаврилишиним у 2014 році;

- «Залишаюсь українцем» до 95-річчя Богдана Гаврилишина – проєкт, який робить об’ємною та живою історію життя Богдана Гаврилишина. Оновлена книга спогадів «Залишаюсь українцем», однойменної аудіокниги, мультимедійних матеріалів, записаних за життя Богдана Гаврилишина та після 2016 року.