Старт Школи менторства у ЗУНУ

Дата: 24-01-2022, 12:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Навчально-науковий інститут міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина Західноукраїнського національного університету за підтримки Почесного консульства Республіки Сенегал в м. Тернопіль започатковує International Relations Mentoring School (IRM School).

Учасники Школи менторства отримають поради від досвідчених фахівців щодо вибору кар’єрної траєкторії і перших кроків у професійному розвитку. Наставник не лише передає свої навички, але й допомагає молоді розкрити їхній потенціал і лідерські здібності, структурувати вже отримані теоретичні знання.

Проєкт стартує  25 січня 2022 року. Він об'єднає 5 держав, 7 менторів, які є експертами у галузі міжнародних відносин.

Упродовж 5 тижнів навчання студенти International Relations Mentoring School зможуть не лише систематизувати свої теоретичні знання, але й стануть частиною професійної команди ментора, отримають унікальний практичний досвід, позитивний приклад того, як досягати цілей і долати труднощі, відчуття впевненості і розуміння того, як будувати кар’єру, а також розвинуть професійні soft skills, виконають та презентують свій індивідуальний чи груповий проєкт.

За результатами роботи у Школі менторства кожен учасник отримає сертифікат.