» » Студенти ЗУНУ спілкувалися із перекладачем  Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області

Студенти ЗУНУ спілкувалися із перекладачем  Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області

Дата: 27-01-2022, 12:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у межах дуальної освіти відбулася  професійно-орієнтована зустріч студентів 2 курсу спеціальності «Бізнес-комунікації та переклад» кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій Західноукраїнського національного університету. Юнаки та дівчата спілкувалися із перекладачем Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області Веронікою Чотарі.

У ході розмови було обговорено аспекти діяльності у державних органах, а саме: розвиток емоційної стійкості у поєднанні із накопиченим багажем знань, уникнення загрози життю та переслідування, а також буферизація перекладача, вироблення стійкості до маніпулювання, робота над специфікою словникового запасу у різних сферах ( юриспруденції, криміналістики, медичної експертизи).

Молодь із задоволенням вела діалог зі спікером й отримала запрошення про проходження практики у поліції з метою набуття досвіду.