» » Знайомство із ментором International Relations Mentoring School

Знайомство із ментором International Relations Mentoring School

Дата: 31-01-2022, 11:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Світлана Петрівна Заліщук - радниця голови правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України», координаторка із взаємодії Групи Нафтогаз з міжнародними партнерами.

Світлана Заліщук має тривалий досвід роботи у сфері міжнародних відносин. Вона працювала зовнішньополітичним радником прем’єр-міністра України Олексія Гончарука та віцепрем’єрки з європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанишиної. Була народною депутаткою України 8 скликання та очолювала Підкомітет з питань євроатлантичного співробітництва та євроінтеграції Комітету Верховної Ради України у закордонних справах. Була членом українських делегацій до ПАРЄ та Парламентського комітету асоціації з Європейським Союзом. Також є лектором в іноземних університетах США й Європи.  Її лідерська харизма, професійний досвід і вміння спілкуватися з молоддю - саме те, що допоможе студентам розкрити свій потенціал і лідерські здібності.

International Relations Mentoring School -  пілотний проєкт навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина Західноукраїнського національного університету, що реалізується за підтримки Почесного консульства Республіки Сенегал у місті Тернопіль.