» » Відбувся тренінг «Розвиток соціальних послуг і новітні підходи до соціального обслуговування населення»

Відбувся тренінг «Розвиток соціальних послуг і новітні підходи до соціального обслуговування населення»

Дата: 2-02-2022, 10:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно на базі Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення для студентів освітніх програм «Соціальне забезпечення» та «Фінансовий менеджмент» було проведено тренінг «Розвиток соціальних послуг і новітні підходи до соціального обслуговування населення». Із молоддю спілкувалася перша заступниця директора Ірина Семанишин.

У ході зустрічі учасники обговорили сучасні підходи до організації надання соціальних послуг і соціального обслуговування населення установами соціальної сфери м. Тернополя, основні тенденції розвитку соціальних послуг, які б відповідали вимогам часу і запитам користувачів, механізми залучення представників соціально відповідального бізнесу до фінансування суспільних проєктів й ініціатив центру, специфіки налагодження тісної взаємодії та співпраці з основними партнерами і благодійними організаціями.

Ірина Семанишин наголосила на необхідності такої участі, адже це дозволить кожному зокрема реалізувати свою соціальну роль у громаді та долучитися до вирішення проблем, які виникають сьогодні.