Робоча зустріч

Дата: 3-02-2022, 17:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні відбулася робоча зустріч ректора Західноукраїнського національного університету Андрія Крисоватого з народним депутатом України Іваном Чайківським та  Першим заступником голови Тернопільської обласної ради Володимиром Болєщуком.

Говорили про важливість набуття студентами практичного досвіду у період навчання в університеті, залучення стейкхолдерів до освітнього процесу та особливості дуальної освіти.

Іван Адамович зазначив:

«Світ швидко змінюється. Як наслідок, змінилися вимоги до вмінь і навичок працівників, їхньої освіти та професійного досвіду. Українська вища освіта має задовольнити потреби ринку праці у висококваліфікованих кадрах.

Тому університети повинні вести діалог з бізнес-середовищем, що має допомогти скорегувати наявний дисбаланс на ринку праці України».

«Виховати у молоді дух патріотизму, любові до рідного краю – це одне із основних завдань професорсько-викладацького колективу, адже працюючи на благо України, ми побудуємо сильну незалежну державу. Спільними зусиллями ми зможемо створити якісне середовище для розвитку молоді!» - сказав Андрій Ігорович.