Зустрічі з абітурієнтами

Дата: 3-02-2022, 17:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках профорієнтаційних заходів викладачі кафедри екології та охорони здоров’я класичного університету Тернополя провели зустрічі з абітурієнтами.

Вибір професії – справа непроста. Аби обрати правильний кар’єрний шлях та бути суспільно корисним, потрібно добре розуміти, які можливості може дати майбутня спеціальність та чи здатна вона зацікавити.

Тому викладачі кафедри екології та охорони здоров’я організовують для абітурієнтів пізнавальні тренінги. Розповідають про особливості підготовки студентів, можливості подальшого працевлаштування, ознайомлюють з навчальним процесом.

Зокрема для учнів Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів №10, доцент кафедри Василь Файфура провів тренінг на тему "Екологічний борг", ініціював анкетування 'Мій екологічний слід", презентував Екологічний паспорт школи.  А з учнями випускних класів Хоростківської громади говорили про «Екологічну безпеку харчових продуктів». Діти дізналися від чого залежить стан здоров‘я, як визначити індекс маси тіла та їх залежність від якості продуктів харчування.

Учні проявили свою обізнаність та ділилися досвідом різних екологічних проектів.

Викладачі акцентували увагу на дуальній освіті та широкому спектрі можливостей подальшого працевлаштування. Адже значна частина студентів кафедри вже знайшли роботу, де в подальшому зможуть реалізовуватися, як висококваліфіковані спеціалісти.