» » Розширення горизонтів міжнародної співпраці ННІК у сфері перемовин та медіації

Розширення горизонтів міжнародної співпраці ННІК у сфері перемовин та медіації

Дата: 7-02-2022, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбулася робоча зустріч директора навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету Оксани Коваль, начальника міжнародного відділу Уляни Коруц та директора школи міжнародних комунікацій ННІК Ольги Царик з Таріелем Сіхарулідзе, доктором PhD, медіатором, тренером, коучем, викладачем з перемовин та медіації університетів Грузії, Кіпру та Франції.

Пан Таріель - доцент Державного університету Іллі ( Тбілісі, Грузія),  де він викладає переговори та медіацію для студентів бакалаврату та магістратури. Також він асоційований експерт Паризького навчально-наукового інституту переговорів IRENE (Франція) та ESSEC Business School, інститутів, які досліджують процеси перемовин й врегулювання конфліктів, навчають фахівців з перемовин. Як експерт команди з управління, очолюваної IRENE у межах проєкту «Ініціатива Європейського Союзу Центри передового досвіду» зі зменшення хімічних, біологічних, радіологічних та ядерних ризиків (NRBC), він брав участь у місіях у Сербії, Узбекистані, Грузії, Габоні та Нігерії. Окрім цього він проводить навчальні семінари для грузинських, вірменських та азербайджанських державних службовців, для МЗС Грузії, асоціації молодих юристів Грузії, читає лекції з міжнародних дипломатичних перемовин, проводить політичні консультації, має вагомі публікації з питань виборчих прав, права та миру в Грузії.

У ході зустрічі сторони домовилися про підписання угод про співпрацю між університетами, спільні проєкти, курси з медіації та перемовин для студентів та слухачів ЗУНУ, участь пана Таріеля у міжнародних заходах класичного університету Тернополя.