» » Відбувся вебінар-тренінг «Новітні тренди розвитку страхових компаній»

Відбувся вебінар-тренінг «Новітні тренди розвитку страхових компаній»

Дата: 9-02-2022, 11:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно студенти ОПП «Соціальне забезпечення» та «Фінансовий менеджмент» факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету взяли участь у вебінарі-тренінгу «Новітні тренди розвитку страхових компаній».

Провідний експерт у галузі страхування, заступник директора філії ПрАТ «Cтрахова компанія «ПРОВІДНА» Ярослав Сафандула акцентував  увагу на специфіці діяльності страхових компаній у межах змін чинного страхового законодавства, особливостях і підходах до управління фінансовими установами задля дотримання норм і рекомендацій регулятора, сучасних страхових продуктах, які розробляються з метою розширення страхового поля, формах співпраці страховика із клієнтами.

Юнаки та дівчата отримали практичні поради щодо можливостей власної участі у програмах добровільного медичного страхування, їх перевагах та основних умовах.

Також Ярослав Сафандула наголосив на вимогах, яким має відповідати фахівець сьогодні, щоб успішно працювати у страховій компанії та бути конкурентоспроможним на ринку праці. На думку доповідача, використання в освітньому процесі елементів дуальної освіти є надзвичайно корисними для підготовки студентів як майбутніх професіоналів своєї справи.