» » III Міжнародний форум з економічної безпеки

III Міжнародний форум з економічної безпеки

Дата: 10-02-2022, 11:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  25-26 лютого 2022 року у межах проведення ІІІ Міжнародного форуму відбудеться дискутування на актуальну тему «Економічна безпека держави та бізнесу: нова філософія партнерства».

Співорганізатором заходу є Західноукраїнський національний університет. Ініціатори – Державний податковий університет.

В ролі співорганізаторів також виступають: Академія фінансового моніторингу, Академія фінансово управління та Український науково-дослідний інститут спеціальної техніки та судових експертиз Служби безпеки України.

Форум традиційно проводиться на базі Державного податкового університету (м. Ірпінь, Київська область) і є досить масштабним. Цього року очікується участь експертної спільноти з понад десяти країн світу, а також участь представників компетентних державних органів, профільних закладів освіти, бізнес-спільноти.

Амбітною метою проведення Форуму є обмін науковими розробками і практичним досвідом формування ідеології та процедур партнерства держави й бізнесу, посилення комунікаційних спроможностей компетентних органів іноземних держав у протидії глобальним економічним загрозам. А отже, такий захід буде цікавим для представників державної влади, бізнес асоціацій, профільних громадських організацій, а також закладів вищої освіти.

Проведення Форуму відбувається за сприяння Міністерства фінансів України, Бюро економічної безпеки України, Агентства з розшуку та менеджменту активів, Державної служби фінансового моніторингу, Державної податкової служби України, Державної митної служби України.

Програма Форуму є досить насиченою заходами, серед яких:

  • кey-note speech. Міжюрисдикційне співробітництво у фінансових розслідуваннях: пошук, арешт, конфіскація та репатріація доходів, отриманих протиправним шляхом (паралельна та скоординована активність);
  • комунікаційна платформа представників (керівників) компетентних органів України та іноземних держав;
  • круглий стіл на тему «Нові тренди у підготовці фахівців з економічної безпеки держави: міжнародна мережева співпраця» за участі провідних профільних закладів освіти та наукових установ;
  • оpen talk «Business security 2022: прогнозуємо, упереджуємо, діємо», де буде проведено діалог щодо актуальних питань новацій, пов’язаних зі змінами в законодавстві, питань розвитку бізнесу в постковідний період, розвитку партнерства;
  • дискусійна панель «Митна безпека країни в умовах посилення глобалізаційних процесів»;
  • тренінг-інтенсив «Особиста безпека та безпека активів: сучасні інструменти забезпечення».

Форум пройде у змішаному форматі: offline – на території Державного податкового Університету, online – за допомогою платформи ZOOM.

Участь у заходах безкоштовна.

 

Класичний університет Тернополя запрошує усіх охочих долучитися до заходу.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDI4tUpOhL7CTePBSxSl9nHJAFNtUvJVcSzHKfHf-XINvExw/viewform