» » Відбулися семінари Cambridge Assessment English

Відбулися семінари Cambridge Assessment English

Дата: 14-02-2022, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах співпраці Західноукраїнського національного університету  з освітнім центром «Grade» (м.Київ) слухачі та викладачі навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов ННІНОТ ЗУНУ взяли участь у навчально-методичних вебінарах, приурочених підготовці складання кембриджських іспитів навесні 2022 року.

Спікером  заходу «B2 First for Schools (FCE) Preparation ideas»  виступила Олена Бочкарова,  академічний директор, міжнародний екзаменатор з мовлення, тренер CELT-S,  викладач General & Business English, IELTS Prep. Експерт окреслила загальну структуру іспиту, організацію та підготовку.

Про  «Кембриджські екзамени — скласти не можна провалити. Як допомогти своїй дитині у вивченні англійської?» розповіла Дарина Сіжук, керівник з розвитку Сambridge Assessment English в Україні  та Зоя Базова, викладач англійської мови у Києві.

Зазначимо, що Cambridge Assessment English -  це семінари для батьків, щоб допомогти їм підтримати своїх дітей на шляху  удосконалення та вивчення англійської мови. Учасники мали змогу отримати вичерпні відповіді на актуальні теми.