» » Студенти УАЛ взяли участь в інтелектуальній боротьбі у бібліотеці ім. Л. Каніщенка ЗУНУ

Студенти УАЛ взяли участь в інтелектуальній боротьбі у бібліотеці ім. Л. Каніщенка ЗУНУ

Дата: 16-02-2022, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Для студентів Української академії лідерства у бібліотеці ім. Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету  проведено інтелектуальну гру «Що?Де?Коли?» та гру-квест «Подорож книжковими стежками».

Модератор заходу - завідувачка читального залу для студентів  Ірина Любезна.

Відповідаючи на запитання про історію, літературу, спорт, музику, відомих людей світу, науку, винаходи, географію, релігію та традиції, молодь мала змогу навчитися креативно, творчо мислити та дискутувати.

Після гри «Що?Де?Коли?» відбувся квест «Подорож книжковими стежками». Кожній команді потрібно було зібрати максимальну кількість балів, які вони отримували у результаті проходження завдань. Переможцями стали юнаки і дівчата, які  першими пройшли усі «зупинки», виконали завдання координатора.

Участь  у таких заходах підтримує дружні відносини між студентами, укріплює дух і мотивує їх до постійного вдосконалення рівня своїх знань. Інтерактивні методи допомагають урізноманітнити навчання та час дозвілля юнацтва, розвивають логічне мислення й кмітливість, активізують пізнавальну діяльність і комунікативну толерантність.