» » Відбудеться тренінг «Міжнародні перемовини як засіб дипломатії»

Відбудеться тренінг «Міжнародні перемовини як засіб дипломатії»

Дата: 22-02-2022, 11:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 27 лютого 2022 року у навчально-науковому інституті комунікацій Західноукраїнського національного університету відбудеться тренінг «Міжнародні перемовини як засіб дипломатії» для магістрів спеціальності 053 «Психологія» освітньо-наукової програми «Перемовини та врегулювання конфліктів» у межах вивчення дисципліни «Діловий етикет та дипломатичний протокол».

Вправлятися у виробленні навичок мистецтва ведення міжнародних перемовин студенти будуть із знаним у світі медіатором та перемовником Таріелем Сіхарулідзе.

 Пан Таріель - доктор PhD, доцент Державного університету Іллі (Тбілісі, Грузія),  де він викладає переговори і медіацію для молоді бакалаврату та магістратури, асоційований експерт Паризького навчально-наукового інституту переговорів IRENE (Франція) та ESSEC Business School, візитуючий професор Кіпрського міжнародного інституту менеджменту.

Окрім цього, він проводить навчальні семінари для грузинських, вірменських та азербайджанських державних службовців, для МЗС Грузії, асоціації молодих юристів Грузії, читає лекції з міжнародних дипломатичних перемовин, проводить політичні консультації.

Буде дуже цікаво та продуктивно.