«Запали свічку Миру»

Дата: 7-03-2022, 11:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Віддалені структурні підрозділи Західноукраїнського національного університету долучаються до Всесвітньо-української акції «Запали свічку Миру».
Колективи Хмельницького навчально-наукового інституту та Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва класичного університету Тернополя уже підтримали ініціативу та запалили свічки миру за український народ, за перемогу своєї Батьківщини, за мир у нашій державі.
“В цей важкий для кожного із нас період нам треба бути разом! Я з Вами ,моя університетська родино, тут, в Україні. Моя донька також тут. Нам, як і Вам, дуже сумно, сердце кожного з нас обливається кров‘ю, але ми тримаємося один за одного і з кожним новим днем стаємо все сильнішими. Ми пишаємося нашими військами, які тримають оборону Батьківщини.
Я люблю свою країну, де народилася, виросла, навчалася та працюю.
Нехай, цей вогник Миру допоможе нашій країні вистояти, надасть нам сили у боротьбі за нашу Батьківщину”, - такими словами підтримала акцію директорка ХННІ ЗУНУ Анастасія Пунда.


“Україна - незалежна держава, де завжди панує добро, світло, мир...Мир - це те, чого прагнемо зараз найбільше. У ці складні часи об'єднуємось у молитві, волонтерстві, захисті - усі ці сили гідно протистоять ворогу і впевнено ведуть до Перемоги.
Наймолодші члени родин працівників Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ЗУНУ, запаливши свічку миру, символічно вказують на незламність духу, на те, що нас чекає розквіт, нас чекає прекрасне майбутнє.
Тримаймося любі, заради наших дітей, заради України! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!” - директорка ЧННІПБ ЗУНУ Надія Кульчицька.


Віримо у перемогу та об’єднуємося заради неї!
Нехай запалена свічка миру береже кожного із нас, а світло, дивовижна енергія добра і любові, долає всі кордони та несе мир в Україну.