The Grassroots Institute

Дата: 9-03-2022, 16:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Шановний пане/пані,

Ми глибоко схвильовані, пригнічені та вражені військовими злочинами, вчиненими Росією на території України. Страждає невинний, миролюбний і шанобливий народ України.

Від імені нашої установи, ми надаємо повну моральну та інституційну підтримку нашим партнерам/співробітникам/установам та інших організаціям в Україні. На індивідуальному рівні ми мобілізували наші партнерські мережі підписувати петиції, підвищувати темпи громадян України, засуджувати агресора та допомагати безпосередньо групам, які шукають допомоги, тощо. Ми писали повідомлення та листи до Global установи та ключових міжнародних організацій для тиску на Росію з метою беззастережного припинення війни.

Маючи обмеження щодо неполітичної діяльності, ми передбачаємо масову гуманітарну кризу в Україні після широкомасштабної війни проти народу цієї країни. Ми також розуміємо, що разом із економіка, інфраструктура, соціальна структура, медичні установи, основні зручності, їжа і вода, а також життя людей,

освітній апарат України буде надзвичайно руйнуватися. У цьому ряду школи, заклади вищої освіти, університети та коледжі також сильно постраждають. На даний момент це пріоритет і невідкладність зупинити війну, щоб уникнути подальших втрат людей, інфраструктури, людських страждань і виходу людей. Після війни потрібна підтримка всього світу для відновлення та реабілітації людей, які постраждали від війни. У всьому світі люди та організації повинні мати надати допомогу в розвитку допоміжних мереж. Передбачаючи таку потребу, інститут створить «спеціальну платформу» на (Grassroots Global Network) [ www.grassrootsglobal.net ] спеціально для України,  де всі наші існуючі та потенційні партнери/співробітники можуть залишити свої звернення/запити. З цієї  «особливої платформи», ми будемо проводити інтенсивну кампанію по всьому світу, щоб привернути увагу окремих осіб, міжнародних організацій, урядів, українських установ/груп/організацій, які звертаються за підтримкою. Ми спробуємо активувати цю платформу від 10 березня 2022 року.

Усі українські університети, інститути, коледжі, громадські організації, міські/сільські ради, незабаром будуть запрошені для створення та розміщення своїх звернень/запитів на цій платформі.

Тим часом ми скасовуємо лекцію, заплановану на 9 березня 2022 року спеціально для українських наукових авторів [див.www.grassrootsinstitute.ca/gli]. Просимо за це вибачення, але життя наших улюблених громадян України набагато більше

важливий. Пізніше ми зможемо виправити багато таких лекцій. Наші молитви та сердечна підтримка – з усім народом України.