» » Лист підтримки від Університету прикладних наук університетських коледжів Левена і Лімбурга

Лист підтримки від Університету прикладних наук університетських коледжів Левена і Лімбурга

Дата: 11-03-2022, 17:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги!

Ми глибоко шоковані вторгненням Росії в суверенну державу Україну і рішуче засуджуємо цей неспровокований акт насильства. Наша спільнота вищої освіти обстоює різноманіття у різних його проявах, ми одностайні в нашій підтримці демократичних цінностей свободи, автономії та поваги, які є основою нашої освіти та наріжними каменями нашого суспільства. Тому ми солідарні з українським народом і нашими українськими колегами.

 

Університет прикладних наук UCLL зараз надає підтримку своїй міжнародній студентській спільноті. Ми підтримуємо всіх студентів, які відчувають фінансові труднощі через кризу, а також тих, хто потребує психологічної підтримки. Ми також будемо продовжувати уважно стежити за ситуацією і при цьому будемо тісно співпрацювати з місцевими міськими радами та місцевими громадами Бельгії, щоб максимізувати вплив підтримки, яку ми пропонуємо тим, хто цього потребує.

 

Ми високо цінуємо заповзятість усіх бельгійських міст та муніципалітетів у боротьбі з кризою біженців, що виникла в результаті цих подій. Місцева влада звернулася з проханням до всіх жителів, які можуть запропонувати їжу та притулок біженцям у власних домівках, якнайшвидше зареєструватися; на цей заклик відгукнулося багато людей. Окрім того, Фламандський уряд оголосив, що всі, хто відкриє свої домівки для біженців, отримають фінансову підтримку.

Ми усвідомлюємо те, що зараз складний час для всіх нас. Ми просимо всіх і кожного прикласти всі можливі зусилля і зробити все можливе для того, щоб російська влада припинила всі військові дії.

 

 

З повагою,

Марк Вандевал

Президент

Університету прикладних наук університетських коледжів Левена і Лімбурга (UCLL)

 

 

 

Кім Плевуц

Декан факультету менеджмента

Університету прикладних наук університетських коледжів Левена і Лімбурга (UCLL)