» » Відділ міжнародних зв'язків інформує

Відділ міжнародних зв'язків інформує

Дата: 14-03-2022, 09:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Вторгнення Росії та триваюча агресія проти України створили смертельну загрозу для мирного населення, у тому числі для науковців. На знак солідарності з українською академією, Державний університет Іллі (ISU) заснував програму підтримки вчених із групи ризику. Програма має на меті підтримати українських науковців, які перебувають під загрозою, забезпечуючи безпечне середовище для них та членів їхніх сімей. Війна, що тривала, продемонструвала, з одного боку, важливість досвіду в Україні (мова, політика, культура), а з іншого – розгорнула дефіцит відповідних академічних ресурсів. Ми віримо, що програма «Українські академіки в зоні ризику» також сприятиме розвитку українознавства в Грузії.

 

Таким чином, ISU оголошує 3 вакансії для українських науковців, які бажають читати лекції та займатися іншою академічною діяльністю в ISU у таких сферах:

  • Українська мова;
  • Історія та культура України;
  • Політика та суспільство України;
  • Безпека та міжнародні відносини України.

Що ми пропонуємо

Троє представників українських університетів та наукових установ отримають щомісячну стипендію у розмірі 1000 доларів США та забезпечуватимуть проживання в Тбілісі. Відібрані кандидати матимуть необмежений доступ до навчальних та дослідницьких установ ISU. Тривалість програми від 3 до 6 місяців.

 

Хто може подати заявку

Програма відкрита для громадян України, які:

Holda Ph.D. (або еквівалентний) ступінь із соціальних чи гуманітарних наук та вільно володіють англійською мовою;

Чи є викладачами університетів, викладачами/викладачами чи науковцями.

Процедури подачі заявки та відбору

Кандидати повинні надіслати своє резюме, мотиваційний лист і план навчання/дослідження на таку адресу електронної пошти: tamar.tolordava@iliauni.edu.ge

Відбіркова комісія в Державному університеті Іллі проведе співбесіду з кандидатами.

 

Кінцевий термін прийому заяв – 25 березня 2022 року.

За додатковими запитами звертайтеся: tamar.tolordava@iliauni.edu.ge

 

Про державний університет Іллі

Державний університет Іллі (ISU), розташований у Тбілісі, Грузія, є флагманським державним дослідницьким та комплексним вищим навчальним закладом у Грузії, який був заснований у 2006 році в результаті злиття шести різних закладів, кожен із яких має довгу історію та різноманітний інституційний профіль. Його школи пропонують особливу підготовку у відповідному напрямку та можливості поглибленого дослідження в соціальних, гуманітарних, життєвих, природних і точних науках. Керівництво залишається відкритим для інноваційних програм викладання та навчання та підтримує дослідницькі ініціативи для фінансування науково-дослідницької діяльності, справедливо займаючи найвищий індекс цитування досліджень у Грузії. З найвищим рівнем конкурсу на кандидатську дисертацію. Програми в країні, приблизно 16 684 студенти, 1154 висококваліфікованих академічних співробітників і з оновленою дослідницькою інфраструктурою в кількох регіонах Грузії (включаючи 70 великих і малих науково-дослідних установ, центрів і станцій), ISU став одним із найбажаніших університетів навчатися та працювати в країні протягом останніх 15 років.