Дякуємо за підтримку!

Дата: 18-03-2022, 15:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Західноукраїнський національний університет щиро вдячний багаторічним , надійним партнерам проєкту "Норвегія-Україна", які з перших днів війни почали допомагати українцям й не залишились байдужими до долі нашої держави.
Проєкт «Норвегія-Україна» через злагоджену мережу в регіонах реалізує допомогу біженцям та пораненим.
Завдяки підтримці з боку уряду Норвегії, Nord Університету та МФСА отримали згоду від Міністерства закордонних справ Норвегії на спрямування бюджету проєкту потребуючим . Громадські організації - партнери проєкту « Норвегія - Україна» надають сприяння в евакуації із зони бойових дій сімей, дітей з дитячих будинків, осіб з інвалідністю та людей похилого віку, організовують розміщення переселенців у безпечних регіонах України, облаштовують місця перебування, забезпечують людей одягом, медикаментами поранених,надається психологічна допомога для осіб, які щойно вийшли із зони бойових дій, особливо дітям, а також тим, хто отримав травми. Пишаємося, що у нас є такі надійні партнери, друзі. Університети та громадські організації- учасники проєкту "Норвегія-Україна" залучають волонтерів, міжнародні фонди, бізнес-структури та громадськість для активної допомоги українцям. Перепрофілювання бюджету проєкту «Норвегія-Україна» підсилює ефективність роботи партнерських організацій та збільшує кількість людей, яким надається допомога.
Наразі проєкт за оновленими напрямами реалізується в Івано-Франківську, Тернополі, Львові, Чернівцях, Вінниці, Ужгороді, Луцьку, Умані, Житомирі, Кропивницькому та відповідних областях.
 Разом здолаємо ворога. Віримо в ЗСУ та Перемогу.