Разом до перемоги!

Дата: 29-03-2022, 11:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Знайомтесь - цю красиву дівчинку звати Анічка, їй 9 років. Двадцять четвертого лютого її ранок, як і всіх українців, розпочався зі слів: «прокидайся, почалась війна…». Вона приїхала до нашого міста зі столиці України, чудового, величного Києва.

Аня різностороння та дуже талановита дівчинка. Її хоббі - гра на фортепіано та хореографія. Кожного дня вона разом з мамою приходить до Західноукраїнського національного університету, щоб удосконалювати свої навички гри на фортепіано, а також брала участь у майстер-класі під час арт-терапії у відділі гуманітарної освіти та виховання і сплела дуже красивий синьо-жовтий браслетик, який вирішила передати військовому.

У п‘ятницю Анічка знову прийшла до нас у гості, де для неї організували перегляд вистави «Добро добром вертається» з участю студентів, працівників та учасників творчих колективів Західноукраінського національного університету, а також індивідуальний майстер-клас із гри на фортепіано провела студентка класичного університету Тернополя Елеонора Атаманчук.

Сподіваємось і віримо в те, що діти нашої країни зовсім скоро зможуть прокидатися в мирі та безпеці в нашій сильній, вільній, незалежній Україні.

Якщо ви знате діток, котрі переїхали до нашого міста через війну, напишіть нам або зателефонуйте за номером +380 (96) 576 38 92 Світлана Миколаївна, і ми обов‘язково з вами сконтактуємо та організуємо цікаві заняття.