Арт-терапія

Дата: 1-04-2022, 11:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Проєкт «Арт-терапія», зініційований колективом відділу гуманітарної освіти та виховання класичного університету Тернополя, покликаний допомогти сім’ям, які, на жаль, надто близько пізнали, що таке війна.

Щотижня в університетській світлиці у рамках проєкту відбуваються зустрічі, які дарують хвилини затишку і творчого натхнення тим, хто цього потребує. 31 березня наші маленькі друзі з Києва, Харкова, Запоріжжя, Гостомеля, Бучі разом зі своїми мамами й бабусями займалися рукоділлям на майстер-класі, який уміло провела спеціаліст відділу Марія Гайда. Крім того, діти із задоволенням переглядали мультфільми в імпровізованому кінотеатрі, смакували різноманітними солодощами за горнятком чаю й активно спілкувалися, стаючи все ближчими друзями.

Війна не повинна забирати дитинства! Нехай у наших дітей воно буде мирним і безхмарним!

Нагадуємо, що зустрічі в рамках проєкту, організовані спільно з нашими партнерами: ГО «Освітні та соціальні інновації» та Міжнародним фондом соціальної адаптації (Університет NORD) проходять систематично. Тож слідкуйте за анонсами та приєднуйтеся до нас наступного разу!