» » Українська студія юридичної освіти

Українська студія юридичної освіти

Дата: 4-04-2022, 16:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Сьогодні юридичний факультет Західноукраїнського національного університету на базі факультету права та адміністрації Ягеллонського університету започатковує Українську студію юридичної освіти для студентів та вступників 2022р. Це спеціальний проєкт в умовах російсько-української війни.
Ця ініціатива надає можливість усім учасникам здобути додаткові знання з різних галузей права та отримати сертифікат від факультету права та адміністрації Ягеллонського університету. Координатор проекту - заступник декана юридичного факультету, к.ю.н. Світлана Мазепа/
Навчання буде відбуватися у гібридній формі: для тих слухачів, що знаходяться в Кракові - на факультеті права та адміністрації Ягеллонського університету, а усі інші зможуть брати участь у форматі онлайн. Це гарна нагода для українських студентів та абітурієнтів отримати якісну освіту, а для науковців поділитися досвідом й об‘єднатися в такий важкий для України час заради майбутнього.
На відкритті проєкту виступив ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий , він привітав усіх присутніх, та зазначив: "Дякую польським колегам за підтримку, надану українському народові у час великих випробувань. Ми цінуємо те, що ви для нас робите заради спільної перемоги. Усе буде Україна! Героям слава!"

До діалогу долучилися: професорка, доктор габілітований Дорота Малек - проректор з міжнародного співробітництва Ягеллонського університету, професор, доктор габілітований Єжи Піскулінський - декан права та адміністрації Ягеллонського університету, В'ячеслав Войнаровський - Генеральний консул України в Кракові, Денис Азаров - в.о. президента Національного університету «Києво-Могилянська академія», професор Володимир Бурдін - декан юридичного факультету Львівського національного університету імені І. Франка, доктор юридичних наук Сергіяй Банах - декан юридичного факультету.