» » Результати конкурсу «Коли закінчиться війна…»

Результати конкурсу «Коли закінчиться війна…»

Дата: 6-04-2022, 14:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 «Коли закінчиться війна…», саме така тема онлайн-конкурсу на кращий твір-роздум. Проте, це не просто тема, це мрія, бажання, прагнення українців від маленького до великого, від сходу до заходу, мрія всієї могутньої України!

До тридцять першого березня студенти І-IV курсів факультетів, інститутів, коледжів Західноукраїнського національного університету творили, роздумували на тему «Коли закінчиться війна…» та надсилали свої творчі роботи на конкурс.

У ньому взяли участь понад 20 робіт, де була задіяна велика кількість студентів, які представлені в різних стилях, таких як вірші, пісні, цитати із художніх творів, відеоролики, твори-роздуми.

Оцінював роботи конкурсу творчий колектив відділу гуманітарної освіти та виховання за наступними критеріями: креативна форма подачі, змістовна наповнюваність, майстерність виконання.

За результатами онлайн-конкурсу:
І місце - Капаць Єлизавета, студентка Чортківського фахового коледжу економіки та підприємництва Західноукраїнського національного університету;
ІІ місце - Сміхун Анастасія, студентка ЧФКЕП ЗУНУ;
ІІІ місце - колектив студентів студмістечка класичного університету Тернополя.

Автори, творчі роботи яких посіли 1-3 місця, отримають дипломи та цінні подарунки від первинної профспілкової організації студентів ЗУНУ.