» » Нові віхи міжнародної співпраці ЗУНУ з азербайджанським зво

Нові віхи міжнародної співпраці ЗУНУ з азербайджанським зво

Дата: 11-04-2022, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Одним із пріоритетних напрямів роботи навчально-наукового інституту комунікацій є розширення міжнародної співпраці у сфері медіації, перемовин та ненасильницького спілкування.
Тож, нещодавно з ініціативи керівництва ННІК між Західноукраїнським національним університетом та Університетом Хазар (Азербайджан) підписано договір про міжнародне співробітництво у науковій та освітній сфері. Відрадно, що університет Хазар разом із ЗУНУ входить до складу консорціуму міжнародного проєкту MEDIATS, метою якого є вивчення найкращих практик медіації в ЄС, розробка та реалізація магістерських програм з медіації, навчання тренерів та якісна підготовка медіаторів, проведення спільних освітніх та наукових заходів.
Університети зацікавлені у проведенні спільних досліджень, зростанні публікативної активності науковців, також готуються до організації та проведення ІІІ Міжнародної літньої школи світових освітніх практик «New Way» з медіації і перемовин та участі у науково-практичній конференції ННІК «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри».