» » НННІЕМ взяв участь у тренінгу «Інноваційні педагогічні технології в освітньому процесі»

НННІЕМ взяв участь у тренінгу «Інноваційні педагогічні технології в освітньому процесі»

Дата: 12-04-2022, 09:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Професорсько-викладацький колектив Нововолинського навчально-наукового інституту економіки та менеджемнту класичного університету Тернополя, задля покращення своїх професійних навичок, взяв участь у методичному тренінгу «Інноваційні педагогічні технології в освітньому процесі». Організатор -  д.п.н., доцент, професор кафедри педагогіки та психології ДВНЗ Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана Кулалаєва Наталія.

Пані Наталя на початку заходу наголосила на необхідності змін, що мають прийти до закладів вищої освіти зі зміною філософії, методики роботи зі студентами та стрімким розвитком інноваційних технологій.

З цією метою був проведений навчальний тренінг для місцевих викладачів, на якому педагоги обмінялися професійним досвідом і знаннями, ознайомилися з новітніми підходами, педагогічними техніками, ідеями, методами, технологіями у освітньому процесі, пройшли надзвичайно цікавий Веб-квест, пропрацювавши освітні інноваційні технології, які будуть неодмінно використовувати у підготовці майбутніх фахівців.


Слава Україні!