» » Зустріч з фахівцями-практиками

Зустріч з фахівцями-практиками

Дата: 13-04-2022, 12:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Зустрічі із людьми, які безпосередньо пов'язані із практичною діяльністю є основою надання освітніх послуг та вдосконаленні навчання студентів соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету.
У межах вивчення курсу "Майстерність радіо- та телеведучого" юнаки та дівчата мали можливість поспілкуватися із Наталею Колтун – керівником радіо на телерадіокомпанії Суспільне Тернопіль.
25 років стажу роботи у медійній сфері – це копітка праця, можливості спілкуватися з цікавими людьми, вести активну інформаційну політику. Говорили про специфіку радіо, його природу, жанрову різноманітність, загалом частку радіо в ефірному просторі, цільову аудиторію тощо.
У сучасних умовах радіо – всюдисуще, також через прямі ефіри та стріми тепер можна не тільки слухати, а й бачити. Тому для ведучих важливо усе: голос, красива мова, дикція, тембр, вміння уявляти, керувати емоціями. Цьому сприяє життєвий досвід, постійна праця, обізнаність в актуальних питаннях. А ще важливо – бути собою.
Пані Наталя розповіла чимало історій про щоденну роботу Суспільне Тернопіль, дала практичні поради про те, що повинен знати і робити топовий радіоведучий, щоб його було цікаво слухати.