Серце до серця

Дата: 14-04-2022, 11:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Західноукраїнський національний університет в умовах війни став своєрідним логістичним центром, до якого надходить гуманітарна допомога від зарубіжних організацій-партнерів, що розподіляється й направляється в різні куточки нашої багатостраждальної України.
Вроцлавський економічний університет (Республіка Польща), зокрема його філія в Єленій Гурі є багаторічним партнером нашого університету, з яким в мирний час було реалізовано десятки успішних наукових та навчальних проєктів, серед яких щорічні Міжнародні весняні школи з менеджменту та публічного управління та Міжнародні зимові інтердисциплінарні школи. Сьогодні гуманітарний вантаж надійшов від колективу Філії Вроцлавського економічного університету в Єленій Гурі.
Колектив класичного університету Тернополя висловлює щиру подяку декану філії Вроцлавського економічного університету в Єленій Гурі, доктору габілітованому, професору Еліжбеті Собчак (dr hab., prof. Elżbieta Sobczak) та в її особі усьому колективу закладу вищої освіти за ініціативу допомогти та підтримати народ України. Разом ми обов’язково переможемо .