» » Студентка ЗУНУ проходить семестрове навчання в Познанському економічному університеті

Студентка ЗУНУ проходить семестрове навчання в Познанському економічному університеті

Дата: 22-04-2022, 13:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Навчання в Західноукраїнському національному університеті відкриває студентам багато можливостей для реалізації свого потенціалу. Однією із його переваг є високий рівень інтернаціоналізації, що забезпечується багаторічною співпрацею із зарубіжними університетами-партнерами.

 

Цьогоріч студентка освітньої програми «Публічне управління та адміністрування» Яна Катеринюк (факультет економіки та управління, група ПУА-31) виборола право пройти семестрове навчання в Познанському економічному університеті (Республіка Польща).

 

«Навчання в Познанському економічному університеті є безцінним досвідом для мене. В першу чергу тому, що це розширює кругозір, дозволяє ознайомитися із особливостями навчання за кордоном.

 

Взаємодія з викладачами та студентами з усього світу дає змогу збагнути різноманіття культурної специфіки країн, а сам навчальний процес, який відбувається англійською мовою, дає практичні, корисні знання, які я обов’язково використаю в своїй подальшій практичній діяльності, як публічний службовець європейського рівня. Це дуже хороша можливість розвивати свої вміння та навички, здобувати нові компетентності.

 

Так, склалося, що період мого навчання за кордоном співпав з початком страшної війни у моїй рідній країні. Я та інші студенти з України переймаємося майбутнім нашої держави, підтримуємо можливими силами та мріємо повернутися якнайшвидше в мирну Україну. Ми отримуємо підтримку від викладачів та студентів з різних країн, які переживають за українців, а ми висвітлюємо їм події, що відбуваються вдома», – каже студентка.