» » Підписано договір про міжнародну співпрацю

Підписано договір про міжнародну співпрацю

Дата: 4-05-2022, 11:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відповідно до стратегії міжнародної діяльності Західноукраїнського національного університету колектив навчально-наукового інституту комунікацій продовжує відкривати нові напрями міжнародної співпраці, зміцнювати свої позиції на національному рівні та міжнародній арені у сфері перемовин, медіації та культури толерантної соціальної взаємодії.

Ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий та ректор університету Туріба (Латвія) Алдіс Бауманіс підписали договір про міжнародну співпрацю між закладами вищої освіти.

Підписання відбулось за ініціативи навчально-наукового інституту комунікацій ЗУНУ.

Відрадно, що університети-підписанти входять до складу консорціуму міжнародного проєкту MEDIATS, метою якого є вивчення найкращих практик медіації в ЄС, розробка та реалізація магістерських програм з медіації, навчання тренерів та якісна підготовка медіаторів, проведення спільних освітніх та наукових заходів.

Перспективні вектори кооперації із зарубіжними партнерами – це організація спільних наукових конференцій, симпозіумів і семінарів, сприяння обміну академічними працівниками і студентами, реалізація досліджень у галузях, які є предметом спільного інтересу обидвох сторін.