Студенти ЗУНУ закордоном

Дата: 4-05-2022, 14:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету Аліна Шимків перебуває на семестровому навчанні в Університеті прикладних наук Інхолланд (Королівство Нідерланди).
"За період навчання я опанувала курс цифрового маркетингу, а попереду лише здача іспиту. Навчання було організоване за змішаною формою: я відвідувала як онлайн-лекції, так і лекції в кампусі.
Дуже корисним досвідом для мене було ознайомлення з іншою освітньою системою та особливостями організації навчання. Було цікаво познайомитися та поспілкуватися з іноземними студентами – від Канади до Австрії. Завдяки цьому я знайшла друзів та із задоволенням подорожую Нідерландами та Європою разом із ними.
Усі навчальні дисципліни викладаються англійською мовою і це класна можливість підтягнути свої english language skills. У Нідерландах більшість населення розмовляє англійською мовою, тому зі спілкуванням проблем не виникає. Відповідно до програми я також відвідую курс нідерландської мови та культури. У його межах нас ознайомили з містом та влаштовували багато різних студентських заходів.
Щодо організації навчання, завдання побудовані у вигляді як групових, так і індивідуальних проєктів. В усіх проєктах студентам потрібно тісно комунікувати з реальними компаніями, що дає практичний досвід.
Без перебільшення можу сказати: «Від цього періоду в мене залишаться найтепліші спогади…».
Я безмежно вдячна рідному Західноукраїнському національному університету та програмі Еразмус+ за те, що маю можливість отримувати такий досвід!" - розповідає Аліна.