» » В студмістечку ЗУНУ зацвіла сакура

В студмістечку ЗУНУ зацвіла сакура

Дата: 11-05-2022, 11:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вже другий рік поспіль в студмістечку зацвітає японська вишня – сакура. Ніжні, біло-рожеві пелюстки приваблюють і зачаровують всіх своєю красою. Однак ці тендітні квіти живуть недовго і в Японії цвітіння сакур є символом скороминущої краси і швидкоплинності людського життя. Сакура нам нагадує, що життя потрібно цінувати сьогодні - навчатись і розвиватись, спілкуватись і бачити красу світу навіть у важкий час війни.

Саме в час цвітіння нашій «університетській» сакурі було присвячено майстер-клас з японської кухні! Жінки структури соціально-економічного розвитку: Наталія Карпишин – директор студмістечка; Руслана Шпінталь – інженер 1 категорії експлуатаційно-технічного відділу; Надія Горбач – завідувач корпусу №11; Світлана Мартинюк – інженер з охорони праці; Галина Гнопко - завідувач гуртожитку №1; Наталія Худобей – завідувач гуртожитку №4; Зоряна Сухоставська - завідувач гуртожитку №5; Анна Петраш – директор гуртожитку покращеного планування корпусу №11) навчались готувати суші. І хоч у Японії приготування суші – це справжнє мистецтво, якому навчаються  близько 2,5 років, однак українські господині наважились пройти цей майстер-клас.

Навчала готувати суші – Діана Болотюх – студентка 3 курсу коледжу економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ. Дівчина пройшла навчання у професійних наставників і набула потрібні навички та досвід сушиста.

Майтер-клас став чудовою нагодою, щоб пізнати щось нове і дружньо поспілкуватися в неперевершеній атмосфері  і збагатити свої кулінарні знання.