» » Стійко тримаємо освітній фронт!

Стійко тримаємо освітній фронт!

Дата: 27-05-2022, 12:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сертифікатний курс з медіації для майбутніх перемовників та медіаторів академічної групи ПСПм-11 навчально-наукового інституту комунікацій ЗУНУ триває. Учасники міжнародного стажування «Медіація. Базовий курс», що проходить на базі Нідерландської бізнес-академії, в захваті від отриманого досвіду, яким щедро ділиться ректор НБА професор, професійний медіатор, коуч, президент Міжнародної асоціації медіації Ян ван Звітен.

Студенти опановують досвід найкращих європейських миротворчих практик у системі посередництва, базові навички медіатора, структуру проведення медіації, техніки формулювання питань, класифікацію медіаційних процедур тощо.

Загалом стажування включає в себе широку програму теоретичного навчання та практики, у тому числі симуляцій процесу медіації, рольових вправ, роботи в групах, ситуативних кейсів, розбору відео-медіацій практиків світового рівня.

На заняттях щоразу присутні медіатори практики, серед яких: Геа ван Кломпенбург, Марйон Куперс, Оксана Олійник, Тетяна Петренко, Яніна Недашківська тощо, з якими учасники мають змогу разом розглядати практичні кейси, виконувати вправи та дізнаватися про реальний досвід ведення медіацій.

 

Долучитися до спільноти висококласних фахівців та професійно опанувати навичками ведення перемовин й осягнути мистецтво медіації, можуть усі охочі, вступивши на нову міжнародну магістерську освітньо-професійну програму «Психологія перемовин та медіація», що реалізується в навчально-науковому інституті комунікацій Західноукраїнського національного університету спільно з Нідерландською бізнес-академією.

Найкращі практики європейського та світового досвіду, досвідчені вітчизняні та іноземні викладачі, інтерактивний та гнучкий формат навчання, перспективні можливості, два дипломи та міжнародні сертифікати!

 

Вже зовсім скоро широкий анонс програми та презентація викладацького колективу.

Щоб дізнатися більше про умови вступу та навчання телефонуйте за номером +380969795012 (Оксана Коваль – директор навчально-наукового інституту комунікацій ЗУНУ) або на електронну скриньку oksanakov@gmail.com  nnic@wunu.edu.ua

 

Приєднуйтеся до нової формації миротворців!