» » ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Підприємництво та логістика в умовах сучасних викликів»

ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Підприємництво та логістика в умовах сучасних викликів»

Дата: 31-05-2022, 10:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя відбулась ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Підприємництво та логістика в умовах сучасних викликів», організована кафедрою підприємництва і торгівлі факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету. У конференції взяли участь понад 80 учасників з України, Польщі, Чехії, Угорщини та інших країн.

Головою оргкомітету виступив ректор ЗУНУ професор Андрій Крисоватий, співголовою – Почесний ректор Катовіцького економічного університету – професор Ян Пика. Захід організований за підтримки Наукового Комітету конференції, учасниками якого стали провідні науковці України, Польщі Чехії, Словаччини та Угорщини.

Високий науково-практичний рівень конфенеції підтверджується виступами та обговореннями проблемних питань у сфері підприємництва та логістики, а також особливостей організації освітнього процесу в умовах війни Почесного ректора Катовіцького економічного університету професора Яна Пики, професорів Познанського економічного університету Анни Мариняк та Яна Миколайчика, заступників декана економічного факультету Гданського університету професорів Томаша Гутовскєго та Ольги Дембіцкої, завідувачки Українсько-німецької кафедри екологічного менеджменту та підприємництва, директорки Німецько-українського центру економіко-економічної освіти, науки, підприємництва та культури Київського національного університету імені Тараса Шевченка,  професорки, Заслуженого працівника освіти України Галини Купалової, декана економічного факультету Запорізького національного університету, професорки Алли Череп, декана факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування Львівського торговельно-економічного університету, доцента Володимира Гаврилишина, доцента кафедри підприємництва і торгівлі Національного університету «Одеська політехніка»  Світлани Пучкової та ін. Відрадно констатувати, що цього річ досить активними учасниками конференції стали слухачі бакалаврських і магістерських програм з різних закладів вищої освіти України.

Конференція стала дискусійною платформою для обміну науковими доробками та практичним досвідом вирішення актуальних проблем сьогодення в галузі підприємництва, логістики та освіти в умовах глобальних викликів загалом та, зокрема і війни в Україні.