» » Міжнародне визнання освітньо-наукової програми «Міжнародний облік»

Міжнародне визнання освітньо-наукової програми «Міжнародний облік»

Дата: 31-05-2022, 13:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно на факультеті фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету відбувся захист кваліфікаційних робіт за освітньо-науковою програмою «Міжнародний облік». Студенти групи ОМОм-21 продемонстрували високий рівень фахових знань і навиків у сфері обліку, аналізу, аудиту та оподаткування, а також глибокі знання англійської мови для проведення досліджень. Оцінювала захист атестаційна комісія у складі голови - к.е.н., доцента, декана факультету фінансів та обліку ЗУНУ Андрія Кізими, заступника голови комісії – к.е.н., доцента, завідувача кафедри обліку і оподаткування Наталії Починок, членів комісії - к.е.н., доцента Світлани Сисюк та к.е.н., доцента Інни Мельничук.

Також магістри освітньо-наукової програми «Міжнародний облік» у межах підписаного меморандуму про співпрацю між Інститутом дипломованих бухгалтерів з управлінського обліку (Chartered Institute of Management Accountants, СІМА, United Kingdom), та Західноукраїнським національним університетом, отримали акредитацію від СІМА, що підтверджує високу якість наповнення навчальних програм та декларує позицію ЗУНУ щодо гармонізації програм навчання з вимогами найкращих світових практик підготовки фахівців. Диплом CIMA – це доказ високого рівня кваліфікації в сфері обліку та оподаткування, яка вважається однією з найавторитетніших у світі, а випускники ЗУНУ зі спеціальності «Облік і оподаткування» можуть безпосередньо вступати на кейс-стаді іспит операційного рівня, що надає право отримувати заліки за іспитами сертифікаційного та операційного рівнів кваліфікації СІМА.

Кафедра обліку і оподаткування факультету фінансів та обліку ЗУНУ вітає випускників магістерської програми «Міжнародний облік» і бажає їм успішного становлення висококваліфікованими фахівцями з практичними навичками та здатністю постійного розвитку і вдосконалення!