» » Міжнародний день захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 1-06-2022, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У перший день літа відзначають Міжнародний день захисту дітей. Цей день запроваджено з метою з привернення уваги до дітей, до їхніх прав та охорони здоров‘я.

На жаль, сьогодення жорстоке, і українські діти, як ніколи, потребують захисту від страшної війни, повітряних тривог та безжального насилля.

Для того, щоб відволікти дітей від поганих думок, в перші дні війни колективом відділу гуманітарної освіти та виховання ЗУНУ було створено мистецький проєкт «Арт-терапія».

У межах проєкту напередодні Дня дитини наші маленькі друзі мали можливість потрапити до країни ігор. Цікаві та рухливі завдання їм допомагали проходити герої з улюблених мультиків.

Щирий сміх, радість, щастя - саме ці емоції вирували під час гри. Віримо, що веселі усмішки будуть супроводжувати малюків завжди. Діти повинні жити в мирному світі та з гідними можливостями для свого майбутнього.

Також солістка університетського гурту «Краплинки» Антоніна Зелена та учасники проєкту «Арт-терапія» відділу гуманітарної освіти та виховання ЗУНУ записали пісенне звернення до дорослих, аби зупинити жорстоку війну.