Сумуємо...

Дата: 1-06-2022, 12:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 В Україні триває війна, яка торкнулася кожного із нас. У ці дні новітньої російської агресії проти України свої життя віддають найкращі представники української нації.
До Західноукраїнського національного університету надійшла сумна звістка - 26 травня 2022 року на Запорізькому напрямку під час штурму ворожої позиції загинув наш студент Максим Квапиш (псевдо «Булінь»)
До 24 лютого 2022 року він очолював київський осередок громадської організації «Авангард культурна спілка». Його побратими повідомили, що загін українських воїнів, у складі якого була група «авангардистів», штурмував ворожі позиції. Максим Квапиш перебував у головному дозорі. Під час вогневого контакту наш герой зазнав смертельних поранень, але встиг вбити окупанта. У результаті бою ворожі позиції були взяті, а усіх окупантів – знищено.
У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу з близькими і рідними Максима. Світлий, добрий спомин про Максима Квапиша назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав.
Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях!
Вічна пам’ять і слава українському герою-воїну, який захищав Батьківщину!