» » СГФ гостинно зустрічає майбутніх студентів!

СГФ гостинно зустрічає майбутніх студентів!

Дата: 2-06-2022, 09:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно соціально-гуманітарний факультет Західноукраїнського національного університету гостинно зустрічав майбутніх студентів. «Перше побачення» об’єднало юнаків та дівчат, викладачів факультету і школярів-випускників. Учні мали змогу ознайомитися із особливостями вступної компанії, помандрувати факультетом, відчути його особливу атмосферу й пізнати особливості професій, за якими здійснюється підготовка на СГФ. 

Професорсько-викладацький колектив підготував для них цікаві тренінги, ігри, конкурси та вправи: досліджували власні здібності, працювали в «інформаційному агентстві», визначали лідера команди, вчилися мистецтву ораторства, а також спробували себе у ролі кореспондента та бренд-амбасадора. Діти мали можливість поспілкуватися зі студентами та своїми ровесниками з інших шкіл.

Нові знання, уявлення, розуміння й знайомства. Тепла, приємна, захоплива і цікава зустріч не залишила нікого осторонь. Кожен взяв для себе частинку соціально-гуманітарного факультету і, перш за все, – хороший настрій!