» » День відкритих дверей навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина ЗУНУ

День відкритих дверей навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина ЗУНУ

Дата: 14-06-2022, 17:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у Західноукраїнському національному університеті відбувся День відкритих дверей навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина ЗУНУ.

Абітурієнти розпочали знайомство з університетом із зустрічі з ректором класичного університету Тернополя. Андрій Ігорович зазначив: «Упродовж історичного розвитку людської цивілізації міжнародні відносини завжди посідали значне місце у політичному та суспільному житті. На межі тисячоліть під впливом глобалізації їхнє значення суттєво зросло, оскільки сучасні країни перебувають у різноманітних і багатогранних взаємодіях. Особливо важливою сфера міжнародних відносин є зараз, у час війни, й буде необхідною після нашої перемоги, адже ми будемо інтегруватися в успішне європейське майбуття.  Ми покладаємо великі надії на вас, дорогі абітурієнти, бо за вами – майбутнє!»

Під час Дня відкритих дверей юнаки та дівчата мали змогу відвідати артгалерею ННІМВ, ознайомитися із освітніми програмами, які викладаються в інституті та відвідати брифінг приймальної комісії, де молодь дізналася про особливості вступної кампанії 2022 року.

Приєднуйся до мультикультурної спільноти міжнародників!