» » Подяка колективу університету!

Подяка колективу університету!

Дата: 16-06-2022, 16:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 До класичного університету Тернополя завітав командир Тернопільського зонального відділу військової служби правопорядку, полковник  Віктор Агеєв та завідувач навчальної лабораторії суспільного моделювання ЗУНУ Андрій Підлужний, який із початком війни росії проти України вступив до лав 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола.

Військові вручили ректору ЗУНУ Андрію Крисоватому подяку колективу університету за патріотизм та допомогу у проведенні першого турніру з футзалу «Залізний Кубок».  «Слава Україні! Дякуємо, що у цей нелегкий для нашої країни час, в умовах героїчного протистояння ворогу, ви підтримуєте та даєте наснагу для впевненої боротьби. Разом ми переможемо!» - сказав полковник Віктор Агеєв.

Спілкуючись із гостями, Андрій Ігорьович зазначив: «Сьогоднішні умови зумовлюють нову реальність. Боротьба триває, і кожен із нас на своєму фронті продовжує працювати, волонтерити, допомагати, щоб наблизити перемогу України. Ми сильні духом, і тільки спільними зусиллями досягнемо більшого. Слава ЗСУ! Слава українцям!»

 

Все буде Україна!