У приймальній комісії ЗУНУ

Дата: 15-07-2022, 15:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Приймальна комісія Західноукраїнського національного університету продовжує працювати. Абітурієнти активно подають заяви та реєструють електронні кабінети для вступу до закладу освіти.

Розпочався новий етап для вступників у коледжі на державну форму навчання – індивідуальна усна співбесіда з української мови.  Цьогоріч таке вступне випробування проводиться замість іспитів. 26 липня за результатами співбесід будуть оприлюднені рейтингові списки осіб, рекомендованих до зарахування на бюджет.

Ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий перед вступними випробуваннями зустрівся із молоддю та батьками абітурієнтів:

«Наш заклад вищої освіти виховує амбітних, ініціативних, наполегливих студентів, які творять майбутнє України. Із вступом в омріяний заклад освіти ви розпочинаєте нову сторінку в історії свого життя. Тож я бажаю вам впевнено торувати шлях до обраної професії й реалізувати себе, використовувати усі можливості, які надає вам університет упродовж навчання. Тільки від вас залежить, яке майбутнє вас чекає!».

Андрій Ігорович відповів на запитання й запевнив батьків у тому, що освітній процес буде організовано з дотриманням усіх безпекових вимог, бо життя – це найвища цінність.

Радіємо, що вступники на освітньо-професійний ступінь «Фаховий молодший бакалавр» обирають фахові коледжі Західноукраїнського національного університету, адже вони мають можливість не лише здобути якісну освіту, а й долучитися до позанавчальних активностей.