» » Вручення дипломів випускникам ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина

Вручення дипломів випускникам ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина

Дата: 15-07-2022, 18:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у Західноукраїнському національному університеті відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрам спеціальності «Міжнародний менеджмент», «Міжнародні економічні відносини», а  також дипломів бакалавра спеціальності «Міжнародні економічні відносини» навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина. Довгоочікувані дипломи отримали - 13 магістрів та 12 бакалаврів.

Із щирими привітаннями виступив ректор університету професор Крисоватий Андрій Ігорович: «Вірю, що сьогоднішній день — це новий старт для вас, нові можливості. Зараз, як ніколи, потрібно об‘єднуватися. На вас покладається відповідальність – відбудова держави. Ми віримо у вас, адже ви — випускники Західноукраїнського національного університету!»

Із теплими вітаннями до студентів звернувся завідувач кафедри міжнародних економічних відносин професор Зварич Роман Євгенович: «ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина об’єднав усіх нас в єдину родину. Ви відкривали нові сторінки  життєвої повісті, вдосконалювалися, створювали справжню атмосферу студентського життя й впевнено крокували до своїх мрій. Пам’ятайте, що двері рідного університету завжди відкриті для вас. ЗУНУ пишається вами!» 

У святковій церемонії взяв участь начальник управління стратегічного розвитку міста Дейнека Юрій Петрович.

Дипломи випускникам вручали завідувач кафедри Роман Зварич, заступник директора навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Максим Живко.

Ірина Лібич та Вікторія Казьмірчук звернулися до університетської родини від імені випускників й подякували професорсько-викладацькому колективу ЗУНУ за знання та підтримку, побажали рідній Альма-матер процвітання.

Пісенним подарунком привітала випускників студентка Шевчук Вікторія.

Радість свята із молоддю розділили їхні батьки, рідні, друзі та викладачі.