Війна забирає найкращих…

Дата: 9-08-2022, 15:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Війна забирає найкращих, тих, хто усім серцем любив та вірив у свою країну, її світле, мирне майбутнє. Всю глибину болю і цих слів ми розуміємо, коли сумна звістка надходить до колективу класичного університету Тернополя.

 На Донеччині загинув 27-річний Володимир Анатолійович Теслюк – випускник факультету комп'ютерних інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету.

25 лютого 2022 року Володимир записався до лав 105 бригади і боронив Україну у її складі. Був стрільцем першої стрілецької роти. Загинув 6 серпня на Донеччині внаслідок артилерійського обстрілу.

«Володя прийшов до нас одразу на 3 курс у 2013 році, вчився на державній формі за спеціальністю "Комп’ютерні системи і мережі". У 2015 р. отримав бакалавра, а через рік – став спеціалістом комп’ютерної інженерії. Він був добрим патріотом, серйозним, наполегливим. Це великий біль для всієї нашої університетської родини та факультету. Вічная пам’ять і слава нашому студенту-герою», - сказав заступник декана Василь Коваль.

Ніхто і ніколи не бачив Володимира пригніченим, усі завжди відчували його позитив. Справжній українець, герой нашого нелегкого часу, незалежної, вільної України, який стояв за правду та справедливість.

Герої не вмирають - вони живуть у наших серцях і спогадах. Доземний уклін захиснику, шана та світла пам’ять!