» » Підписано меморандум із Рахунковою палатою України

Підписано меморандум із Рахунковою палатою України

Дата: 9-08-2022, 17:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий зустрівся із Головою Рахункової палати України Валерієм Пацканом. Під час робочого візиту відбулося підписання меморандуму про співпрацю  між Західноукраїнським національним університетом та Рахунковою палатою України, у ході якого сторони домовилися про  реалізацію спільних науково-освітніх проєктів, втілення у життя програм стажування студентів, а також організацію спільних семінарів, тренінгів, воркшопів, лекцій тощо.

Меморандум спрямований на визначення сфер та механізмів співпраці задля спільного здійснення соціально-економічних перетворень та утвердження науково-освітніх та інших громадських цінностей в Україні за допомогою підготовки висококваліфікованих спеціалістів з вищою освітою та знаннями фінансово-бюджетної справи, їх професійного зростання.

Виступаючи перед присутніми, ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий зазначив: «Сьогодні важливо вдосконалювати спільне наукове партнерство. Це свідчення того, що ми разом зуміємо зміцнити професійний рівень спеціалістів, які працюватимуть на благо України».


«Західноукраїнський національний університет – один з провідних зво, що має наукові школи у сфері аудиту, обліку, оподаткування, фінансового права, економічного аналізу тощо. Наша спільна мета – сформувати ефективну систему підготовки фахівців зі знанням специфіки діяльності Рахункової палати, підвищити кваліфікацію аудиторів, розвивати наукову та дослідницьку роботи», - зазначив Валерій Пацкан.

 

Багаторічна співпраця із Рахунковою палатою України дає можливість багатовекторно розвиватися, обмінюватися напрацюваннями для виховання майбутнього нашої держави. Спільними зусиллями побудуємо сильну і незалежну Україну.