» » Студенти ЗУНУ про навчання в університеті

Студенти ЗУНУ про навчання в університеті

Дата: 11-08-2022, 14:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Юлія Пелехата, студентка групи МВСК-41, brand ambassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина розповідає про захоплююче навчання у Західноукраїнському національному університеті:

 

 

«Привіт! Мене звати Юля. Я студентка четвертого курсу навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету. Навчаюся за спеціальністю "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії".

У нашому університеті створені круті можливості для самореалізації студентів, а також дуже швидко впроваджуються нові форми та інноваційні методики навчання. Тут ми отримуємо не лише ґрунтовну теоретичну підготовку, але й багато працюємо над реальними кейсами під час практичних занять, проводимо модельовані засідання міжнародних організацій, готуємо програми дипломатичних візитів та самі пишемо сценарії проведення таких прийомів. Пригадую, як у весняному семестрі на другому курсі мені випала нагода очолити департамент дипломатичного протоколу і ми з командою працювали над дипломатичним прийомом до 30-річчя Конституції України. Було не просто, але неймовірно цікаво і дуже натхненно, особливо, коли все вдалося!

Великим плюсом є те, що дисципліни за спеціальністю у нас починаються вже з першого курсу, а не з третього як це часто буває. Також ми маємо змогу спілкуватися із консулами та послами з різних країн. Зокрема «фішкою» нашої програми, а також загалом навчання в інституті ім. Б. Д. Гаврилишина я можу назвати проєкт «Студії публічної дипломатії», де ми відвідуємо гостьові лекції кадрових дипломатів та почесних консулів, відомих політиків та суспільних діячів, дізнаємося більше про різні країни і регіони світу, а також дізнаємося про «курйозні» випадки з їхньої дипломатичної практики. А ще у нас хороша мовна підготовка. Зараз я перебуваю у Канаді і не відчуваю жодних «мовних бар'єрів».

Неодмінно раджу всім наш університет – класичний університет Тернополя та навчально-науковий інститут міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина. Обирайте спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та ставайте частинкою нашої спільноти!»

 

#step_by_step_to_the_dream

 

Контактна інформація:

Тел.:  +38 050 524 50 73

        +38 067 340 33 71

        +38 098 616 85 15