» » Співробітництво із ТОВ «ПРОФ АЙ ТІ»

Співробітництво із ТОВ «ПРОФ АЙ ТІ»

Дата: 12-08-2022, 17:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ми щодня сумлінно працюємо аби наблизити перемогу України, об’єднуємо наукові зусилля заради майбутнього та удосконалюємо співпрацю із провідними компаніями. Сьогодні у класичному університеті Тернополя відбулося підписання договору про співробітництво із товариством з обмеженою відповідальністю «ПРОФ АЙ ТІ».

У ході зустрічі ректор Андрій Крисоватий, звернувся до директора Олександра Бабія: «Освіта та інновації – основа прогресивного майбутнього. Програмне забезпечення, яке ви пропонуєте, дасть змогу нашим студентам ефективніше навчатися, аналізувати, закріплювати теорію на практиці, поглиблювати свої знання з обліку та оподаткування. Переконаний, що наше партнерство стане вагомим кроком на шляху поступу освіти України!»

Співпраця із ТОВ «ПРОФ АЙ ТІ» -  це новітні можливості  для наших студентів, адже компанія надає Західноукраїнському національному університету програмний продукт «Профоблік». Система призначена для використання на підприємствах малого, середнього бізнесу різної галузевої спрямованості, що дозволяє автоматизувати усі облікові та управлінські завдання підприємств. «Профоблік» має модульну побудову, зокрема: бухгалтерія, що гарантує ведення всіх облікових регістрів відповідно до законодавства України, торгівля і склад, що забезпечує управління запасами і логістикою, заробітна плата – модуль процесу розрахунку і нарахування заробітної плати на всіх етапах та формування необхідної звітності.

Директор компанії Олександр Бабій запевнив, що представники встановлять програмне забезпечення, яке буде супроводжуватися методичними матеріалами, а також ознайомлять та проведуть презентацію функціоналу.  

 

 Разом забезпечимо формування високого професійного рівня спеціалістів!