» » Студенти ЗУНУ про навчання в університеті

Студенти ЗУНУ про навчання в університеті

Дата: 15-08-2022, 11:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Єлизавета Ладюк, студентка групи МВСК-21, brand ambassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина розповідає про навчання в ЗУНУ:

 

«Я студентка другого курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Перший рік мого навчання, виявився нелегким, зважаючи на обставини, але показовим. Адже навіть за умов, спочатку, карантину, а пізніше й воєнного стану у країні, наш освітній процес був сповненим величезною кількістю різноманітних цікавих зустрічей, заходів та проєктів. Бо ж погодьтеся, життя студента не може бути нудним, коли ти регулярно маєш можливість зустрічатися та переймати досвід нових успішних людей. Проєкт International Relations Mentoring School- один із кращих, це абсолютно новий освітній формат, спрямований на розвиток результативності та практичних навичок, не кажучи вже про величезний заряд мотивації. Ніяких довгих та нудних лекцій, адже Школа менторства – це саме про практику. 7 менторів = 7 історій шляху до особистого розвитку. Це надзвичайно!

Кожен такий проєкт – це маленький крок на шляху до самореалізації . Кожен такий крок – це безцінний досвід , який дає нам #МіжнароднийЗУНУ!»

 

Навчайтеся разом з нами і здобувайте освіту європейського рівня!

 

Контактна інформація:

Тел.:+38 050 524 50 73

        +38 067 340 33 71