» » Співпраця із Університетом де Монтфорт

Співпраця із Університетом де Монтфорт

Дата: 15-08-2022, 17:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні відбулося підписання договору про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та Університетом де Монтфорт (Великобританія).

Класичний університет Тернополя долучився до програми «Ініціатива Єднання», що започаткована Британською консалтинговою компанією у сфері вищої освіти «Cormack Consultancy Group» у квітні 2022 року. 10 травня 2022 року, відбулась перша робоча зустріч  із представниками компанії  «Cormack Consultancy Group» та представниками Університету де Монфорт (De Monfort University),  Великобританія. У ході наступних зустрічей учасники не лише знайомились один з одним, а працювали над шляхами налагодження конструктивної співпраці,  обмінювались ідеями, пропозиціями, інформацією, контактами. Вибудовували ті напрями та сфери, які дотичні кожній із сторін. Так у нас з’явилися робочі групи та їх колектив за напрямами: міжнародна економіка, право, міжнародні економічні відносини, кібербезпека. Надано доступи до бібліотек та курсів із якими ми уже з початку навчального року віримо, що зможемо працювати.

Українська сторона висловила слова глибокої вдячності колегам із Британії, за підтримку, допомогу, яку отримує наша держава.

Члени робочих груп уже запланували низку ініціатив для підтримки освітнього процесу у надскладних умовах російського вторгнення з метою сприяння інтеграції та подальшого активного залучення академічних спільнот обох університетів до розбудови спільного європейського освітнього простору.